Mugur Cozmanciuc: Un Guvern PNL va avea drept scop scoaterea Moldovei de pe harta regiunilor slab dezvoltate din Uniunea Europeană

Regiunea  Moldovei rămâne, potrivit ultimelor date ale Eurostat, una dintre zonele cele mai sărace ale Uniunii Europene. România, în ansamblu ei, deși are creștere economică, nu se poate lăuda cu un nivel de trai rezonabil și nici cu un proiect de țară care să-i asigure o dezvoltare economică pe termen lung.
Actualul Guvern controlat de PSD a demonstrat prin ineficiența sa că nu poate oferi României soluții sustenabile. Atragerea fondurilor europene este practic blocată, dezvoltarea infrastructurii se află în aceeși situație, iar nivelul de trai este mult sub așteptările românilor.
Un Guvern PNL va oferi României un proiect de țară, dovadă fiind programul de guvernare al nostru, care are ca fundament reclădirea națională. Un Guvern PNL va asigura Moldovei o dezvoltare durabilă și care va avea drept scop scoaterea Nord-Estului țării de pe harta regiunilor slab dezvoltate.
Cel mai recent exemplu al lipsei de viziune a Coaliției majoritare a fost încercarea de modificare a Codului Fiscal, însă dialogul inițiat de PNL a determinat o dezbatere serioasă pe această temă.
Apreciez că  România are nevoie de un nou Cod Fiscal care să fie bine ancorat în realitatea economiei românești și care să poată fi aplicat pe termen lung, fără a genera dezechilibre bugetare majore.
Subliniez că România are nevoie de o legislație fiscală sustenabilă, predictibilă si transparentă care să asigure atât resursele financiare necesare modernizării statului român, cât și stimularea mediului de afaceri și un tratament mai corect față de contribuabili.
PNL consideră că oamenii au dreptul legal și moral de a cere salarii mai mari, dar politicienii nu trebuie să le ofere iluzia unor creșteri masive, realizabile într-un timp extrem de scurt.
Mugur Cozmanciuc
Deputat PNL 
Co-președinte PNL Neamț
PUBLICITATE