Misiuni ISU Neamț – incendiu, transport apă și degajarea unor bucăți de sticlă


Misiune de degajare elemente instabile

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Marți, 27.09.2016 la ora 09:43, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre existența pericolului de cădere a unor bucăți de sticlă, de la etajul patru al unui bloc din Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț cu două autospeciale cu scară culisabilă, care au acționat pentru degajarea elementelor instabile.

Misiune de stingere a unui incendiu

Marți, 27.09.2016 la ora 14:54, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată în cartierul Speranța din Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars 300 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Misiune de transport apă

Marți, 27.09.2016 la ora 15:15, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre lipsa apei în satul Tîrzia, comuna Brusturi. Detaşamentul de Pompieri Tîrgu Neamț a efectuat două transporturi de apă, însumând 14.000 l de apă, ce a fost distribuită populației.

D.M.B.
PUBLICITATE