Mișcarea Populară Neamț a stabilit ce target are pentru alegerile de anul acesta


În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi, 29 ianuarie, la sediul partidului Mișcarea Populară din Piatra Neamț, președintele Laurențiu Dulamă a prezentat două teme principale: lansarea oficială a candidaturilor pentru municipii și orașe, iar a doua temă – situația la zi a politicii românești și locale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În data de 16 ianuarie la Palatul Parlametului a avut loc colegiul național, în care conducerea partidului împreună cu președintele Traian Băsescu au validat candidaturile la nivel național pentru primăriile de municipii și orașe.

DSC_7955În cadrul conferinței, Laurențiu Dulamă i-a prezentat pe cei 5 candidați:
Primăria Piatra Neamț – Dulamă Laurențiu
Primăria Roman – Iancu Aurelian Constantin
Primăria Târgu Neamț – Boroianu Constantin
Primăria Bicaz – Apostolescu Dumitru Daniel
Primăria Roznov – Țurcanu Tomiță

Legat de situația politică, „Mișcarea Populară urmărește foarte atent situația în activitatea politică la nivel național dar și local. Vreau să vă spun că în momentul de față, după părerea celor din Mișcarea Populară, PSD și UNPR sunt grav afectate de intervenția DNA-ului la vârful acestor partide. Ne place sau nu, justiția modifică cursul vieții politice…. Suntem total împotriva înțelegerii PNL-PSD în ceea ce privește alegerea primarilor din primul tur și așteptăm ca premierul Cioloș să dea ordonanța pentru a fi două tururi de scrutin nu numai la primari ci și la președintele de consiliu județean.” a declarat președintele MP Neamț.

În încheiere, Laurențiu Dulamă a precizat că anul acesta, Mișcarea Populară va merge singură în alegerile locale și nu vor face nicio alianță cu vreun partid politic.

Noi cei din MP Neamț, am făcut o echipă în care principalele condiții de candidaturi se integrează în cerințele electoratului și vrem ca pe 5 iunie, la terminarea procesului de vot să ne situăm undeva între 10-12%

PUBLICITATE