Minorul de 15 ani dat dispărut acum 2 zile a fost găsit decedat în lacul Bicaz

Samoila ClaudiuÎn ziua de 26.12.2015, în jurul orei 12.00, polițiștii Postului de Poliţie Hangu au fost sesizaţi despre faptul că Samoilă Claudiu Constantin, în vârstă de 15 ani a plecat de la domiciliul bunicilor săi din comuna Hangu, în seara zilei de 24.12.2015 şi nu s-a mai întors.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Citește și Polițiștii caută un minor de 15 ani dispărut. Dacă aveți informații sunați la 112

În aceeași zi, la ora 13:39, un poliţist din comuna Hangu a anunţat că este posibil ca un adolescent să se fi înecat în lacul de acumulare Izvorul Muntelui. La locul indicat s-au deplasat opt subofiţeri din cadrul Gărzii Poiana Teiului cu o autospecială, o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au efectuat căutări până la ora 18:00 şi au reluat operaţiunile în ziua următoare (între orele 09:30 şi 16:00). Militarii au executat misiunea atât prin cercetarea de pe malurile apei, cât şi folosind barca pneumatică, pe o distanţă de peste 25 de kilometri.

În urma căutărilor efectuate astăzi 28 decembrie, în jurul orei 15:00, un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț, a identificat trupul neînsuflețit al tânărului, pe malul lacului Bicaz în zona comunei Hangu. Corpul acestuia a fost găsit, la 50 metri de malul Golfului Hangu.

Se pare că tânărul a lăsat și un bilet de adio, acesta având o situație dificilă în familie, cu atât mai mult cu cât nu e prima dată când acesta pleacă de acasă deși după o zi, două, se întorcea.

 

PUBLICITATE