Mesajele trupei Carla’s Dreams pentru fani și pentru orașul Piatra Neamț


carla-s dream facebook piatra neamtConcertul pe care trupa Carla’s Dreams din Republica Moldova l-a susținut, vineri seară, la Mall Galeria din Piatra Neamţ a fost întrerupt. Membrii formaţiei au anunţat pe Facebook că mai multor persoane, inclusiv copii, li s-a făcut rău din cauza „temperaturii imposibil de suportat” şi că vor „acţiona legal” şi vor depune plângeri la Poliţie. ISU Neamţ a confirmat ulterior că nouă persoane au necesitat asistenţă medicală din cauza temperaturii ridicate din clădire, patru dintre acestea fiind transportate la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vezi și Carla’s Dreams la Piatra Neamț. Un show care se putea termina tragic!

Mesajul formației a strâns în doar 3 ore peste 5.000 de reacții, 2.000 de distribuiri și sute de comentarii, după ce reprezentanţii formaţiei i-au rugat pe cetăţenii din Piatra Neamţ să se solidarizeze în acest caz, deoarece „putea fi mult mai grav”

Dincolo de mesajele de susținere, fanii trupei și mulți tineri din Piatra Neamț erau dezamăgiți de impresia pe care artiștii și-ar putea-o face, în urma acestui eveniment, atât pentru Piatra Neamț cât și pentru oamenii din acest oraș.

Răspunsul membrilor trupei a venit, necontenit la multe comentarii:
„Ai cuvantul meu, personal. Promit ca ne vedem in frumosul vostru oras. Dar nu la mall. Sper ca sunteti bine.. Ne pare rau..”
Va iubim orasul. Si pe voi. Solidari sa fiti si sa nu mai admiteti nici voi, nici noi asa ceva.”
„Nu incurcati „oamenii” cu „jigodiile”. Noi facem diferenta si Va admiram orasul si pe voi
Despre voi credem doar bine. Speram sa fim intelesi corect. Dar …. Care au admis asa ceva – vor raspunde.”
oamenii nu au nici o treaba. Vom reveni sigur. Dar niciodata acolo.” sunt câteva mesaje cu care cei de la Carla’s Dreams au ținut să-i convingă pe pietreni că nu orașul și cu atât mai puțin fanii sunt de vină pentru incidentul petrecut. Singura lor rugăminte fiind solidarizarea cetăţenilor din Piatra Neamţ pentru ca cei care au organizat și au permis să se întâmple un astfel de incident să răspundă.

PUBLICITATE