Lovitură pentru PSD Piatra-Neamț. Un consilier își anunță DEMISIA


După o primă săptămână de campanie fără prea multe surprize, astăzi (19 noiembrie), un consilier municipal a postat pe pagina de Facebook că intenționează să demisioneze atât din Consiliul Local Piatra-Neamț cât și din PSD Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Radu Secuiu, a fost ales consilier local pe listele PSD la alegerile locale din iunie 2016. Consilierul susține că motivul demisiei ar fi „ca lucrurile nu merg in directia buna” și că nu reușește să-i reprezinte pe cei care l-au votat „așa cum inteleg eu ca trebuie s-o fac”

După retragerea acestuia din Consiliul Local, următorul pe listă ar fi Jănel Iosub, actualul director al societății Locativ Serv. Lista este continuată de Gheorghe Huideș și Tudor Sălăvăstru

„Buna dimineata. Uneori, constatam ca ceea ce se intampla in jurul nostru nu se potriveste cu ceea ce asteptam de la viata. Nu inseamna ca sunt o persoana inadaptabila sau obiectivele mele, personale si profesionale, depasesc logica sau starea de normalitate. Dimpotriva. Am candidat pentru calitatea de consilier local al municipiului Piatra Neamt convins fiind ca pot fi vocea tinerilor in randul celor care decid soarta urbei. A fost o decizie bazata pe energia si dorinta de a veni in intampinarea celor care isi doresc sa apartina unei comunitati care merita respectul lor, care-i respecta, care le poate oferi conditiile pentru a trai si a munci aici, fara sa se gandeasca la posibilitatea de a se muta in alt oras sau in strainatate. Constatand ca lucrurile nu merg in directia buna, am decis, cu aceeasi sinceritate si hotarare, sa renunt la calitatea de consilier local si membru al PSD, ramanand, poate mai hotarat, un luptator pentru drepturile tinerilor. Nu e o decizie usoara, nu ascunde frustrari, ci se bazeaza doar pe dorinta de a face ceva cu adevarat, ceva concret care sa corespunda asteptarilor celor care m-au votat. Iar pentru aceasta nu trebuie sa ma ascund in spatele unei functii sau unei echipe, care, din pacate, in acest moment, presupune lucruri peste care nu pot trece si care nu corespund felului meu de a fi. Consider ca e o stare de normalitate si de respect fata de cei care m-au trimis in forul de conducere al municipalitatii, sa renunt la aceasta calitate atunci cand nu reusesc sa-i reprezint asa cum inteleg eu ca trebuie s-o fac. Le multumesc celor care m-au sustinut si ii asigur ca proiectele mele viitoare, mari si ambitioase, sunt de natura sa schimbe lucrurile in bine. Am alaturi de mine o echipa de tineri care crede, care poate, care vrea sa schimbe lucrurile. Si vom demonstra acest lucru! Asa sa ne ajute Dumnezeu!
PS. Nu vreau sa inchei fara sa-i multumesc dlui deputat Liviu Harbuz pentru incredere!” – a declarat Radu Secuiu pe pagina de Facebook

1-secuiu-radu-constantin-timeline

D.M.B.
PUBLICITATE