Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 5 noiembrie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 5 noiembrie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, judeţul Neamţ organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist debutant.
Detalii -> AICI

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi  Protecţia Copilului Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, Compartiment de Achiziţii Publice şi Contractare Servicii Sociale.
Detalii -> AICI

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, astfel:
inspector, clasa I, grad profesional superior;
inspector, clasa I, grad profesional superior.
Detalii -> AICI

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi  Protecţia Copilului Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:
Biroului juridic-contencios şi relaţii publice:
consilier juridic, clasa I, grad profesional superior;
inspector, clasa I, grad profesional principal;
inspector, clasa I, grad profesional asistent.
Detalii -> AICI

Direcţia de Asistenţă Socială Piatra Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer, în cadrul Compartimentului Achiziţii Publice, Logistică, PSI.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Dămuc, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere vacante, de administrator public – din cadrul Primăriei Comunei Dămuc.
Detalii -> AICI

Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție temporar vacante, de asistent medical debutant (PL) la UPU – SMURD.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Alexandru cel Bun, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacantă, de consilier juridic, gradul II, în cadrul Consiliului Local al Comunei Alexandru cel Bun.
Detalii -> AICI

Direcţia de Administrare a Parcului Naţional Ceahlău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă, de şef birou.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Țibucani, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:
Consilier debutant din cadrul Compartimentului Asistenţă Socială,
Referent (cadastru), din cadrul Compartimentului Registrul Agricol.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Comuna Costişa, județul Neamț,  organizează concurs pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de secretar.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială, comuna Ion Creangă, judeţul Neamţ organizează concurs pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar-contabil.
Detalii -> AICI

Complexul Muzeal Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de conducere, vacante, de director adjunct (marketing).
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Borleşti, judeţul Neamţ organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează:
inspector de specialitate debutant – Compartiment Registru Agricol şi Cadastru;
inspector de specialitate II – Serviciul Public dc Asistenţă Socială;
inspector de specialitate II şi inspector dc specialitate I – Compartiment Implementare Proiecte;
referent I – Compartiment Urbanism, Amenajarea Teritoriului şi Protecţia Mediului;
referent – Bibliotecă comunală
Detalii -> AICI

D.M.B.
PUBLICITATE