Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 24 decembrie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 24 decembrie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Comunei Văleni, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical comunitar debutant în cadrul Compartimentului „Asistenţă socială”.
Detalii -> AICI

Consiliul Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de personal contractual de execuţie – inspector de specialitate, studii superioare, gradul profesional IA din cadrul Compartimentului Investiţii şi Dezvoltare Rurală al Direcţiei Investiţii, Transporturi şi Infrastructură Judeţeană.
Detalii -> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacant, de asistent medical (PL) în cadrul Compartimentului urologie.
Detalii -> AICI

Liceul Tehnologic „Gh. Rusei Roznovanu”, Roznov, județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de muncitor de întreţinere.
Detalii -> AICI

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate, gradul IA, în cadrul Serviciului de Asistenţă Socială, Compartiment Protecţie Socială.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Icuşeşti, Judeţul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante după cum urmează:
inspector, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului buget, contabilitate, încasare a impozitelor, taxelor locale şi amenzilor;
referent, clasa III, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului buget, contabilitate, încasare a impozitelor, taxelor locale şi amenzilor;
referent, clasa III, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului cadastru, autorizări construcţii, control şi disciplina în construcţii;
referent, clasa III, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului asistenţă socială şi protecţia copilului;
consilier, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului registrul agricol.
Detalii -> AICI

Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, cu sediul în Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:
îngrijitor – post vacant contractual pe perioadă nedeterminată;
muncitor de întreţinere – post vacant contractual pe perioadă nedeterminată;
muncitor de întreţinere – post vacant contractual pe perioadă nedeterminată.
Detalii -> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de asistent medical debutant (PL) la UPU – SMURD.
Detalii -> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante de asistent medical debutant (PL) la UPU – SMURD.
Detalii -> AICI

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de şofer autosanitară II pentru Staţia Centrală Piatra-Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Pipirig, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:
şef birou – Poliţie locală;
poliţist local – clasa III, grad profesional asistent (5 posturi).
Detalii -> AICI

D.M.B.
PUBLICITATE