Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 14 ianuarie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 14 ianuarie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de arhitect şef – Direcţia arhitect şef din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului judeţean Neamţ.
Detalii -> AICI

Clubul Sportiv Municipal Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector specialitate IA în cadrul Compartimentului Financiar-Contabilitate, Resurse Umane.
Detalii -> AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de auditor, clasa I, gradul profesional superior din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Bălţăteşti, judeţul Neamţ.
Detalii -> AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de şef birou – Biroul Contabilitate, Administrativ din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Negreşti, judeţul Neamţ.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Comuna Zăneşti, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor (cu competenţe de şofer microbuz şcolar).
Detalii -> AICI

Casa Județeană de Pensii Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Biroului Comunicare, Relaţii Publice şi Informatică.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Făurei, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic – Compartimentul Administrativ 2 posturi.
Detalii -> AICI

Consiliul Județean Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante,  astfel:
consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului Buget şi Gestionare Proiecte şi Programe;
consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului Contabilitate;
consilier, clasa I, grad profesional principal din cadrul Serviciului Venituri Bugetare.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială I. Gervescu, Săvineşti, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar II.
Detalii -> AICI

Primăria Oraşului Târgu Neamţ, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de conducere, vacantă de director/manager al Casei Culturii „Ion Creangă“, Târgu Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Pângaraţi, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de:
inspector de specialitate IA – Compartiment Administraţie Publică;
referent IA – Serviciul Public de Asistenţă Socială;
inspector de specialitate I – Compartiment Administrativ;
referent II – Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.
Detalii -> AICI

D.M.B.
PUBLICITATE