Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 21 ianuarie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 21 ianuarie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție,  vacante, după cum urmează:
a) 1 post educator, m cadrul Centrului de îngrijire şi Asistenţă.
b) 1 post psiholog practicant, în cadrul Centrului de îngrijire şi Asistenţă.
c) 1 post de instructor ergoterapie în cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare.
d) 1 post de instructor ergoterapie în cadrul Locuinţei Protejate „Acasă”.
e) 1 post inspector specialitate gradul I hi cadrul Centrului de îngrijire şi Asistenţă.
f) 1 post kinetoterapeut în cadrul Centrului de îngrijire şi Asistenţă.
g) 1 post kinetoterapeut în cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare.
h) 1 post de mascur în cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare.
i) 3 posturi de infirmieră în cadrul Locuinţei Protejate „Acasă“.
Detalii -> AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de şef birou – Biroul Contabilitate, Financiar, Impozite şi Taxe Locale din cadrul aparatului de specialitate al comunei Bălţăteşti, judeţul Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Tașca, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului programe europene.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Tașca, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului relaţii cu publicul.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Tașca, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului financiar-contabil.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Pângaraţi, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de:
muncitor I – Compartiment gospodărire comunală – 2 posturi;
şofer microbuz şcolar – Compartiment gospodărire comunală – 2 posturi.
Detalii -> AICI

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de şofer autosanitară II pentru Staţia Centrală Piatra-Neamţ.
Detalii -> AICI

Şcoala de Artă „Sergiu Celibidache” din Roman, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de:
informatician;
îngrijitor grupă învăţământ preşcolar.
Detalii -> AICI

Primăria Comuna Păstrăveni, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de şofer autobuz în cadrul Serviciului financiar-contabilitate, impozite şi taxe, achiziţii publice şi administrativ.
Detalii -> AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Timişeşti, judeţul Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Alexandru cel Bun, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacantă, de asistent medical comunitar debutant în cadrul Serviciului de asistenţă socială şi autoritate tutelară din cadrul aparatului de specialitate al primarului.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Gherăești, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere vacante, de şef S.V.S.U. din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.
Detalii -> AICI

Direcţia de Sănătate Publică a Județului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I gradul profesional superior.
Detalii -> AICI

Clubul Sportiv Ceahlăul Piatra-Neamț, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor de execuție contractuale, vacante, astfel:
antrenor – Secţia Canotaj;
antrenor – Secţia Atletism;
antrenor – Secţia Lupte Greco – Romane;
îngrijitor baze sportive.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Constantin Panţiru, comuna Grinţieş, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat VI – Compartiment Administrativ.
Detalii -> AICI

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de consilier clasa I, grad profesional superior.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Bârgăuani, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:
consilier, clasa I, grad debutant – Compartiment UAT (272313);
referent, clasa III, grad debutant – Serviciul Contabilitate şi Achiziţii Publice (444378);
consilier juridic, clasa I, grad debutant – Compartiment juridic (450567).
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială, comuna Făurei, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție,  vacante, de îngrijitor (0,5 normă).
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Podoleni, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante de șef Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Dămuc, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante, de referent, studii superioare, treaptă profesională debutant – în cadrul Compartimentului Bibliotecă, Cultură, Evenimente – Primăria Dămuc.
Detalii -> AICI

D.M.B.
PUBLICITATE