Lista PSD Neamț pentru CJ, plină de neamuri și traseiști

Daniel Vasilică Harpa, șeful PSD Neamț a depus listele de candidature pentru Consiliul Județean Neamț, însă acest lucru a venit la pachet cu un val de nemulțumiri din partea activului PSD cu „ștate vechi”.

Pe rețele de socializare au apărut mesaje prin care membrii PSD își declară mâhnirea și dezamăgirea față de listele depuse de Vasilică Harpa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se discută despre locuri ținute pentru cumătri, fini sau traseiști veniți de la alte partide, și care au fost puși pe listă înaintea membrilor PSD care au muncit zeci de ani pentru partid.

Unul din cele mai dure mesaje îi aparține lui Titi Holban, un membru vechi al social-democraților:

”După ziua tristă de ieri, când s-a aflat lista reală a consilierilor județeni la depunerea candidaturii lui Daniel Vasilică Harpa, mulți seniori și nu numai au plecat cu ochii în lacrimi și profund mâhniți.

Președintele nostru drag, un profesionist adevărat și un pesedist pur sânge, a fost retrogradat de pe locul 5 pe un rușinos loc 18. În fața sa au fost plasați neamuri, fini, cumetri, alți pensionari fără acțiuni în OPSD Neamț, traseiști politici…

Trist, dar adevărat! Mie mi-a ajuns și îi mulțumesc Domnului că nu mai fac politică de vârf, acționând doar în organizația seniorilor, altfel eram și eu dezamăgit de capturarea partidului. Ridic mâinile în sus și mă predau Domnului în Săptămâna Mare! Aștept excluderea și apoi Paștele. Doamne ajută!”

Consultând lista propusă de Vasilică Harpa, putem observa că mai mulți traseiști politici au fost puși la loc de cinste: Dragoș Chitic, Florin Hopșa, Ioan Asaftei, Florin Vornicu, Vasile Baltatescu, Gheorghe Triboi.

De asemenea, pe listă se regăsește Gorghiu Mircia, socrul deputatului PSD Ciprian Șerban sau Aurel Munteanu, nașul lui Vasilică Harpa.

Nici oameni de afaceri conectați la banii publici nu lispsesc de pe listă, cum este cazul lui Eduard Corduneanu, cel care gestionează o afacere în domeniul deșeurilor.

La fel, nu lipsesc gineri sau prieteni apropiați ai liderilor PSD Neamț, lucru care a stârnit discuții aprinse în interiorul organizației.

Același lucru îl întâlnim și la listele depuse de Adrian Niță la Piatra-Neamț, unde vechii pesediști abia se mai regăsesc pe ici, pe colo, în schimb sunt cu duiumul PMP-iști de-ai lui Dragoș Chitic și foști PNL-iști.

PUBLICITATE