La Piatra-Neamț, se face sport în aer liber – „Uniţi prin mişcare”


Prima ediție a evenimentului ”Uniţi prin mişcare” are loc în data de 30-31 IULIE 2016, la Piatra-Neamț, pe platoul Curții Domnești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Asociația pentru Dezvoltare Regională Durabilă (ADRD) și Asociația pentru Dezvoltare și Inovare în Europa (ADIE), au pregătit două zile de sport și distracție, în aer liber.
Alături de ei veți putea participa la activități sportive pentru toate vârstele: ZUMBA, AEROBIC, TRX, BOSU, TRAMBULINE, YOGA, jocuri și concursuri pentru copii, precum și demonstrații ale cluburilor sportive din Piatra Neamț. Pentru cei mici au pregătit multe surprize: întalnire cu Micky și Minnie, Zumba kids, pictură pe față, concurs de biciclete și multe alte surprize.

Obiectivul acestui eveniment este de a promova un stil de viață activ și de a conștientiza importanța mișcării în viața fiecărei persoane. Să nu uitam ca activitatea fizică regulată are beneficii pentru corp și minte, fiind ingredientul principal pentru reducerea stresului și a rutinei. Indiferent ce sport alegeți mersul cu bicicleta, aerobic, fitness, gimnastica sau arte martiale, un stil de viață activ vă va influența în bine pe toate planurile. –  menționează organizatorii

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei Piatra Neamț și a Consiliului Local.

PUBLICITATE