ISU Neamț – Incendii de weekend – cinci locuințe și două autoturisme


Vineri, 13.01.2017, la ora 07.35, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un autoturism, în localitatea Poiana Largului. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu o autospecială de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț care au stins incendiul în urma căruia au ars autocatalizatorul cu instalația aferentă și 0,5 mp tapițerie. Cauza probabilă a incendiului: conductor neizolat necorespunzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vineri, 13.01.2017, la ora 23.52, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din com. Drăgănești. La locul evenimentului s-au deplasat 16 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o autospecială de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț care au stins incendiul în urma căruia au ars aproximativ 100 mp din anexele locuinței, un autoturism în proporție de 100%, un tractor în proporție de 20% și cca 3 tone de fân. Cauza probabilă a incendiului: aparate electrice defecte, amplasate necorespunzător.

Sâmbătă, 14.01.2017, la ora 00.19,Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o bucătărie – anexă a unei locuințe din com. Ștefan cel Mare. La locul evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, care au stins incendiul în urma căruia au ars aproximativ 30 mp acoperiș asteriolă lemn, învelitoare șindrilă și tablă. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Sâmbătă, 14.01.2017, la ora 22.10, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la coșul de fum al unei locuințe din localitatea Dragomiresti, sat Bornis. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamt. În urma incendiului a ars 20 mp acoperis din lemn cu învelitoare din tablă. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Sâmbătă, 14.01.2017, la ora 22.10, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la acoperisul unei locuințe din localitatea Valea Ursului, sat Muncelu de Jos . La locul intervenției s-au deplasat 4 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, punctul de lucru Poienari. În urma incendiului a ars acoperisul magaziei din lemn. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

Duminică, 15.01.2017, la ora 11:38, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un autoturism în mun. Piatra Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, care au stins incendiul în urma căruia au ars: bordul mașinii, parbrizul, ventilatorul de la sistemul de încălzire și un airbag. Cauza probabilă a incendiului: conductor electric defect.

Duminică, 15.01.2017, la ora 23:35, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în satul Dumbrava Roșie, comuna Dumbrava Roșie. La locul evenimentului s-au deplasat 18 subofiţeri cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o autospecială de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au ars acoperișul casei pe cca 100 mp, acoperișul centralei termice pe cca 20 mp și acoperișul unei anexe pe cca 20 mp și s-au deteriorat pereții casei. Asterealele acoperișurilor erau realizate din lemn, cu învelitori din tablă. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. (vezi articolul – AICI)

D.M.B.
PUBLICITATE