ISU Neamț – 8 misiuni, pe raza județului, ieri (15 decembrie)


Misiune de căutare-salvare persoane

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Miercuri, 15.12.2016, în intervalul orar 09:30 – 16:30, 3 subofițeri, cu o barcă de căutare salvare și o autospecială pentru scafandri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț, au reluat căutările persoanei declarată dispărută din data de 17.11.2016, în lacul „Reconstrucția” din municipiul Piatra Neamț. În urma căutărilor, persoana nu a fost găsită.

Misiuni de stingere a incendiilor

Joi, 15.12.2016, la ora 09:00, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Români. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită din cadrul Detașamentului de pompieri Roman și o ambulanță SMURD. În urma incendiului, proprietarul a suferit arsuri de gradul I la nivelul scalpului și a fost transportat de echipajul SMURD la CPU Roman. De asemenea a fost afectat și acoperișul casei confecționat din asterială de lemn și învelitoare de tablă și draniță pe o suprafață de aproximativ 5 mp. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Joi, 15.12.2016, la ora 12:14, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la tabloul electric al unui apartament din municipiul Roman. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma incendiului au ars elementele plastice ale tabloului electric. Cauza probabilă a incendiului: conductor electric deteriorat.

Joi, 15.12.2016, la orele 17:50, 18:12, 20:10, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea de incendii la coșurile de fum ale unor locuințe particulare din localitățile Bâra, Secuieni, Horia. La locul producerii incendiilor s-au deplasat 20 subofiţeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma incendiilor a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiilor: coșuri de fum necurățate.

Misiune asigurare măsuri PSI

Joi, 15.12.2016, la ora 14:17, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre apariția unor scăpări de gaze la un bloc de locuințe din municipiul Roman. La locul producerii evenimentului s-au deplasat un ofițer și 2 subofiţeri cu o autospecială FRAP. Au fost asigurate măsuri PSI până la remedierea defecțiunii apărute la regulatorul de gaz al blocului.

Misiune transport persoană

Joi, 15.12.2016, la ora 16:53, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț, a fost anunțat prin SNUAU 112despre necesitatea transportării unei persoane supraponderale în municipiul Roman. La locul producerii indicat s-au deplasat 3 subofiţeri cu o autospecială FRAP care au asigurat transportul persoanei de la apartamentul acesteia până la echipajul de ambulanță.

D.M.B.
PUBLICITATE