ISJ Neamț – 5.650 kilograme de fructe și legume, donate pentru copii și familii defavorizate


În perioada 14-18 noiembrie, s-a desfășurat campania socială „Săptămâna legumelor și a fructelor donate”, ediția 2016. Campania face parte din activitățile specifice Strategiei Naționale de Acțiune comunitară

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În județul Neamț, la campania din acest an, au participat 3.880 de elevi și 400 de profesori din 34 de unități școlare.

În cadrul campaniei, au fost colectate și donate 5.650 kilograme de fructe și legume. De asemenea, voluntarii și profesorii coordonatori care au luat parte la acțiune au donat și alte produse alimentare – făină, ulei, zahăr, conserve și dulciuri

Beneficiarii campaniei au fost copii și familii din medii dezavantajate social și din centre implicate în protecția socială – Centrul Maternal Turturești, Complexul de Servicii „Elena Doamna” Piatra-Neamț, Centrul Social pentru copii „Acoperământul Maicii Domnului” și Centrul „Sf. Spiridon” de la Fundația „Iustin Pîrvu”, Asociația „Iubire și Speranță”, Fundația „Episcop Melchisedec”, Fundația Filantropică „Omenia”, Căminul pentru persoane vârstnice Roznov și Fundația „Calistrat Hogaș”.

Potrivit ISJ Neamț, campania socială „Săptămâna legumelor și a fructelor donate” a fost caracterizată de solidaritate, dăruire și implicare din partea voluntarilor.

ISJ Neamț mulțumește elevilor voluntari, familiilor acestora, profesorilor voluntari și coordonatorilor pentru implicare și dăruire.

D.M.B.
PUBLICITATE