Ionel Arsene va renova, din bani proprii, trei saloane ale Spitalului Județean Neamț


În Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, 3 saloane vor fi modernizate, la standarde europene de către președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene. Alte două saloane (de care s-a ocupat cabinetul de avocatură „Negelschi și Asociații”) deja au fost inaugurate astăzi (23 decembrie). Toate cele 5 saloane se află în Secția de Neurologie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Îi felicit pe cei de la Negelschi&Asociatii pentru initiativa lor de a renova saloane ale spitalului in cadrul unui parteneriat public-privat. Personal voi intra in acest proiect si ma voi ocupa de renovarea a alte trei saloane din cadrul unitatii medicale. Nemtenii au dreptul la conditii cat mai bune de tratament si la o calitate a actului medical cat mai ridicata.” – a spus Ionel Arsene

De asemenea, Ionel Arsene a adăugat că Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț va beneficia de investiții mari și că există posibilitatea construirii unei noi Unități de Primiri Urgențe la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, cu fonduri asigurate de Guvernul României.

După evenimentul inaugural, Ionel Arsene, însoțit de managerul spitalului SJU Piatra-Neamț, Liviu Negelschi, a trecut în revistă lucrările care se efectuează în incinta spitalului. Printre acestea s-a numărat și cabinetul radiologic TBC din Ambulatoriul Integrat de Specialitate, cabinet ce a fost dotat cu aparatură de ultimă generație într-un spațiu complet renovat.

Am participat astazi la redarea in folosinta a cabinetului radiologic TBC din Ambulatoriul Integrat de Specialitate al Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Cabinetul a fost dotat cu aparatura radiologica de ultima generatie in spatiu complet renovat. Din pacate, Romania nu sta deloc bine la prevenirea si tratarea tuberculozei, astfel ca aceasta afectiune grava continua sa fie o problema pentru cetateni. Tocmai din acest motiv, este foarte important ca Spitalul Judetean sa fie dotat corespunzator pentru depistarea TBC. – a declarat Ionel Arsene

D.M.B.
PUBLICITATE