Ionel Arsene: Prin decizia luata, Guvernul Ponta a aratat ca respecta medicii din Romania

‘Creșterea salariilor pentru cadrele medicale cu 25% începând de la 1 octombrie reprezintă o dreptate pe care Guvernul o face acestora. Este un moment special pentru Guvernul condus de Victor Ponta și personalul din sistemul medical. Măsurile curajoase ale Guvernului Ponta și creșterea economică din ultimii ani permit că medicii să beneficieze astăzi de o creștere semnificativă a salariilor. Majorarea veniturilor angajaților din sistemul medical din România reprezenta o necesitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mă bucur că, prin ordonanța pe care Guvernul o va adopta, respectăm o promisiune pe care am făcut-o față de medici, aceea de a le aduce veniturile la un nivel acceptabil. Această majorare este o măsură corectă și vine în sprijinul eficientizării actului medical.

De asemenea, este o măsură prin care continuăm să facem dreptate unor categorii profesionale, care au un rol esențial în funcționarea statului român. Prin decizia luată, Guvernul Ponta a arătat că respectă medicii din România și este atent la revendicările justificate ale unor categorii profesionale de bază.

Sistemul de sănătate reprezintă o prioritate națională. Sper ca și ceilalți actori politici să susțină acest demers al Guvernului.

Totodată, sunt încântat să văd că personalul medical din județul Neamț beneficiază de efectele hotărârilor luate de către Guvernul condus de Victor ?? Ponta ?. Este important ca perioada economică bună prin care trece țara noastră să fie resimțită și de aceste categorii esențiale pentru statul român’.

 

sursa Agerpres

foto Facebook

PUBLICITATE