Ionel Arsene – Am luat toate măsurile pentru o bună circulație pe drumurile din județ


Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, ii asigura pe nemteni și pe toți cei care tranzitează judetul ca rețeaua de drumuri din Neamt este practicabila iar șoferii pot pleca la drum cu incredere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

ionel arsene„Am luat toate masurile necesare pentru a asigura o buna circulatie pe drumurile din judet in caz de ninsori. Avem 52 de utilaje pe drumurile din judet si cantitati suficiente de material antiderapant. Ii asigur pe nemteni și pe toți cei care tranzitează judetul ca se pot simți în siguranta pe drumurile din Neamt”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamt.

La ora 10 mai erau nealimentate cu energie electrica 11 localitati din comunele Secuieni, Gheraiesti, Moldoveni, Poienari, Valeni, Dulcesti ca urmare a avarierii a 25 posturi de transformare de pe 5 linii de medie tensiune, 1708 consumatori rămânând fără energie electrica. Reprezentanții E-ON au declarat că vor interveni rapid pentru remedierea acestor avarii iar furnizarea de energie electrica va fi reluata în cel mai scurt timp. – se arată în comunicatul CJ Neamț

Vezi și Prefectura – Viscolul a făcut ravagii în Neamț. Zeci de localități afectate

D.M.B.
PUBLICITATE