Incendiu în Piatra-Neamț. Trei case, afectate de flăcări


Un incendiu a izbucnit azi-noapte (10-11 decembrie) în municipiul Piatra-Neamț. În urma incendiului, trei case au fost afectate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

captureConform ISU Neamț, la ora 00:16, Dispeceratul ISU-Ambulanță Neamț a fost anunțat prin apel la 112 despre izbucnirea unui incendiu la o locuință particulară de pe strada Dragoș Vodă din municipiul Piatra-Neamț. La locul intervenției s-au deplasat: 1 ofițer, 8 subofițeri și un maistru militar cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială pentru transport victime multiple.

Au ars: locuința pe o suprafață de 80 metri pătrați, acoperișul pe circa 100 metri pătrați, obiecte de îmbrăcăminte, documente de identitate și electrocasnice. Cauza probabilă: jar sau scântei datorită coșului de fum deteriorat.

Incendiul s-a extins la două proprietăți învecinate. La prima proprietate au ars: acoperișul pe circa 60 metri pătrați, 0,5 metri cubi de scândură de brad, tavanul pe o suprafața de 35 metri pătrați și izolația termică din polistiren pe o suprafață de 20 metri pătrați. La cealaltă proprietate a ars acoperișul pe o suprafața de circa 20 metri pătrați

D.M.B.
PUBLICITATE