Incendiu la un depozit de materiale textile din Piatra Neamț. Foto+Video


Un incendiu a surpins astăzi, 27 ianuarie, un depozit de materiale textile din curtea SC Comcereal  din Piatra-Neamț (în spatele fabricii Mecanica Ceahlău) Pompierii au intervenit la timp, neînregistrându-se victime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La ora 12:26, ISU Neamț a fost anunțat printr-un apel la 112 că s-a produs un incendiu la depozitul de materiale textile. Inițial s-a anunțat că este vorba de un incendiu foarte mare, cu risc de propagare asupra unui spațiu în care se aflau depozitate mai multe butelii de oxigen.  S-a luat măsura deplasării la intervenție a 6 autospeciale și a unui exhipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor. Din fericire incendiu este de mici dimensiuni, afectează un spațiu de depozitare a bumbacului dar se depune efort pentru evacuarea materialelor, urmând ca ulterior să stabilim cauza producerii incendiului”. a declarat Col. Ioan Nițică

Conform unui comunicat al ISU Neamț, Miercuri, 27.01.2016, la ora 12:26, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la un depozit de bumbac din municipiul Piatra Neamţ, strada Dumbravei. La locul indicat s-au deplasat 22 de pompieri cu şase autospeciale de stins incendii, o ambulanţă SMURD şi autospeciala de intervenţie la înălţime (autoscara) constatând ieşea mult fum dintr-o încăpere cu suprafaţa de 45 mp., unde erau depozitate materiale textile, colectate în scopul reciclării. Pompierii au acţionat în acelaşi timp pentru evacuarea materialelor textile care nu erau afectate şi pentru a stinge incendiul. A ars aproximativ o tonă de materiale textile şi s-a deteriorat aceeaşi cantitate. Cauza probabilă a incendiului: autoaprinderea.

PUBLICITATE