În urma celor două incidente de ieri, și copilul de 13 ani, și bărbatul de 67 ani au decedat.


Ieri, 28 ianuarie, două incidente grave au avut loc pe raza municipiului Piatra Neamț. În jurul orei 16:45, un bărbat s-a aruncat în râul Bistriţa de pe podul de la Căprioara. Acesta a fost scos din apă de un echipaj de pompieri cu barca pneumatică și transportat cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean de Urgență. (citește și A încercat să-și ia viața, aruncându-se de pe podul Căprioara din Piatra Neamț)
După efortul medicilor de a-i salva viața, din păcate, bărbatul în vârstă de 67 de ani, a decedat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La aproximativ un sfert de oră, un alt caz grav a avut loc în zona Aurora din Piatra Neamț. Un copil în vârstă de 13 ani, a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuia. Medicii l-au transportat la spital dar după efortul acestora de a-l resuscita, băiatul a fost declarat decedat. (citește și Un copil de 13 ani din Piatra Neamț a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuia.)
„A fost adus de echipajul de ambulanță un copil căzut de la înălțime, cu politraumă, de asemenea la sosire a fost găsit în stop cardio-respirator și a fost preluat cu manevre de resuscitare din păcate cu tot efortul nostru de a fi resuscitat, a trebuit să-l declarăm decedat.” –  a declarat doctorul Cristinel Păsălău, șeful UPU Neamț

PUBLICITATE