Ieri, 4 persoane au fost rănite în accidentele de circulație pe raza județului Neamț


În ziua de 27 iunie a.c., în jurul orelor 08.04, pe b-dul Republicii din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 31 ani din comuna Icușești conducea un autoturism pe b-dul Republicii din Roman, a surprins și accidentat grav un pieton care traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni special amenajată.
Conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 27 iunie a.c., în jurul orelor 08.00, pe DJ 157H, pe raza comunei Girov, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 59 ani din Piatra Neamț conducea un autoturism pe direcția Dochia – Girov, la ieșirea din localitatea Dănești a schimbat direcția de mers la stânga pentru a intra pe un drum agricol și a fost acroșat de către un autoturism condus de un bărbat de 24 ani, care se angajase în depășirea acestuia.
Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto de 59 ani a fost rănit grav, iar un pasager din cel de-al doilea autoturism implicat în accident a fost rănit ușor.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

În ziua de 27 iunie a.c., în jurul orelor 18.10, pe DN 15D, pe raza localității Poienari, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 46 ani din comuna Poienari conducea un tractor ce tracta o balotieră pe DN 15D, la ieşirea de pe un sector de drum în curbă la stânga, legătura din plastic folosită la fixarea baloţilor fiind neasigurată s-a desfăcut şi a acroșat și accidentat ușor un pieton , care se deplasa pe acostamentul din stânga a drumului public în aceeaşi direcţie de mers.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei , fiind ulterior depistat de polițiști. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.
Conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului rutier și conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

PUBLICITATE