Ieri (20 decembrie), într-un interval de o oră, trei accidente au avut loc în Neamț


În seara zilei de 20.12.2016, ora 20.30, în interiorul localităţii Roman, în parcarea amenajată a unei supermarket, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unui minor.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 41 de ani, din Focșani conducea un autoturism în interiorul parcării amenajate, ajuns la intrarea in incinta supermarketului, a surprins și accidentat un minor, care, fiind lăsat nesupravegheat, s-a angajat în traversarea trecerii pentru pietoni.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot în jurul orei 20.30, a avut loc un accident rutier în localitatea Costișa, soldat cu autoaccidentarea conducătorului auto.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 78 de ani conducea un autoturism pe DN 15, având direcția de deplasare Bacău-Piatra Neamt, a pierdut controlul asupra vehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul unui imobil.
Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.
În ambele cazuri sunt continuate cercetările.

În aceeași seară, în jurul orei 21.30, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Crăcăoani au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Bălţăteşti este o persoană căzută în stradă, în stare de ebrietate.
La fața locului, echipa de cercetare a identificat un bărbat de 57 de ani, din Bălțătești ce prezenta leziuni, care s-ar fi putut produce în urma unui eveniment rutier.
În cauză a fost întocmit un dosar penal de către polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei Tg. Neamţ pentru săvârşirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, cercetările fiind continuate pentru depistarea autorului

D.M.B.
PUBLICITATE