Grav accident în Horia cu trei persoane încarcerate. O femeie a decedat. Foto


Un grav accident s-a produs în urmă cu puțin timp în localitatea Horia din județul Neamț . Un autoturism Alfa Romeo, cu numere de Argeș, a intrat într-un plop de pe marginea drumului la iesirea din Horia spre Piatra-Neamț. În urma impactului o persoană a decedat și alte două au fost grav rănite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 36 de ani din Roman, conducea un autoturism pe DN15 D, având direcția de mers Roman – Piatra Neamț, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile intrând în coleziune cu un copac aflat pe marginea drumului.
Se fac cercetări de ucidere și vătămare corporală din culpă” – a declarat Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

În mașină se aflau trei persoane care au rămas încarcerate. Pe locurile din față se aflau șoferul de 36 de ani, o femeie de 32 de ani care a decedat și pe bancheta din spate, o fată de 11 ani.

„Toate cele trei persoane erau încarcerate. Persoana din dreapta, o femeie de 32 de ani, a decedat iar șoferul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spitalul Roman. Acesta a fost preluat fără puls, aflându-se în stop respirator. În spate, fata lor, în vârstă de 11 ani, conștientă, preluată cu multiple traumatisme.
Au participat la misiune un echipaj de descarcerare Roman, o ambulanță SMURD și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Roman – a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Andrei Grancea

 

Sursa foto – Ionela Trifan

PUBLICITATE