Ghinion! Elevii din Neamț care puteau să ia examenul, dar au depus contestații


Astăzi, 16 iulie, Ministerului Educației a afișat rezultatele FINALE de la Bacalaureat 2016 (sesiunea iunie-iulie), după corectarea contestaţiilor. Conform rezultatelor, în județul Neamț, patru elevi au avut ghinionul de a fi declarați RESPINȘI la acest examen după ce profesorii au corectat, din nou, lucrările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

BĂLŢĂTESCU D ANDREI RAZVAN – COLEGIUL TEHNIC „PETRU PONI”, MUNICIPIUL ROMAN – RESPINS.
Înainte de contestație, elevul luase examenul cu media 6,36 iar notele acestuia erau 6,5 (Limba Română), 6,8 (Matematică) și 5,8 (Biologie). După ce a depus contestație la Limba Română, profesorii care au corectat au trecut nota 5, astfel, media generală la examenul de Bacalaureat este 5,86.

DIACONU E IONELA – LICEUL „MIHAIL SADOVEANU”, COMUNA BORCA – RESPINS
Inițial notele acesteia au fost 6,85 (Limba Română), 5 (Matematică) și 5,65 (Anatomie). Eleva a făcut contestație, la Limba Română, unde a luat 7,5 (notă cu care ar fi luat examenul) dar și la Anatomie, unde a luat 5, media generală fiind 5.83.

DĂNILĂ R CLAUDIU IONUȚ – LICEUL CU PROGRAM SPORTIV, MUNICIPIUL ROMAN –RESPINS
Inițial notele acestuia au fost 5,75 (Limba Română), 5,8 (Istorie) și 6,3 (Geografie). Elevul a făcut contestație, la Geografie, unde a luat 6,85 (notă cu care ar fi luat examenul) dar și la Limba Română, unde a luat 4,8.

IGNAT P. ANDREI – SEMINARUL TEOLOGIC ORTODOX „VENIAMIN COSTACHI”, SAT MÂNĂSTIREA NEAMȚ, COMUNA VÂNĂTORI NEAMȚ – RESPINS
Inițial notele acestuia au fost 5,25 (Limba Română), 6,55 (Istorie) și 5,6 (Logică). Elevul a făcut contestație la toate materiile, astfel că rezultatele au fost: 6 (Limba Română – notă cu care ar fi luat examenul), 6,55 (Istorie) și 4,8(Logică).

PUBLICITATE