Gheorghe Stefan (Pinalti), se reintoarce in fotbal dar nu la Ceahlaul. Va deveni consilierul presedintelui clubului FC Voluntari

Fostul finanţator şi preşedinte al clubului de fotbal Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, cunoscut sub porecla de “Pinalti”, se întoarce în fotbal, dar nu la echipa de suflet, ci în Ilfov, potrivit ilfovsport.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Gheorghe Ştefan, care a fost audiat în ultima perioadă de DNA, va deveni consilier pe probleme de fotbal al preşedintelui clubului FC Voluntari, Robert Gherghe. Fostul primar al oraşului Piatra Neamţ a fost arestat în dosarul Microsoft, apoi a scăpat cu arestul la domiciliu.

Nu se ştiu deocamdată detaliile legăturii lui Gheorghe Ştefan cu FC Voluntari, însă conducerea clubului ilfovean se bazează pe experienţa vastă din fotbal pe care a acumulat-o acesta la Ceahlăul.

Numele lui Gheorghe Ştefan este echivalent cu perioada “Cooperativei” din fotbalul românesc, din anii 90 şi până prin 2005, alături de Romică Paşcu, Gheorghe Chivorchian, Jean Pădureanu, Gigi Neţoiu şi mulţi alţii. A rămas celebru pentru acuzaţiile pe care le aducea arbitrilor şi deja cunoscuta frază: “Ti fac io pi tini!”. A preluat clubul Ceahlăul în 1991 şi a renunţat la el abia anul trecut, când i l-a predat italianului Angelo Massone. N-a avut nicio performanţă cu Ceahlăul, frecventând des drumul Liga I – Liga II, dar rămâne cu un meci celebru, din 1999, dubla cu Juventus Torino, din Cupa UEFA Intertoto.

 

foto cancan

PUBLICITATE