Femeie rănită într-un accident rutier la Bicaz

Un accident rutier ce a avut loc ieri la Bicaz a dus la rănirea unei femei de 77 de ani, după ce un șofer din București nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina din fața sa. Poliția a deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 16 iunie a.c. în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Izvorul Muntelui, din Bicaz, din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

Cu ocazia deplasării la fața locului și din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 75 ani, din București, se deplasa cu autoturismul pe direcția Bicaz-Durău, nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Bicaz, intrând în coliziune cu acesta.” – a transmis Poliția Neamț

În urma impactului, o femeie de 77 de ani, pasageră în primul autoturism, a fost rănită. Cele două persoane aflate la volan au fost testate pentru consumul de alcool, rezultatele fiind negative.

Polițiștii nemțeni au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE