Femeie din Neamț, dată dispărută (FOTO)

O femeie de 52 de ani din Dulcești, Moraru Elena, a dispărut pe 18 iunie. Poliția solicită ajutorul publicului pentru găsirea acesteia.

„La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 18 iunie a.c., nora sa, MORARU ELENA, în vârstă de 52 de ani, a plecat de la domiciliul său din Dulcești, și nu a mai revenit până în prezent.” – a transmis Poliția Neamț

Semnalmente: înălțime – 1,50-160 cm, greutate – 60 kg, păr ondulat blond-șaten de lungime medie, ochi căprui, aspect dezordonat.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un tricou de culoare roșu cu alb, blugi de culoare albastru, ghete de culoare închisă și avea asupra sa două sacoșe de culoare deschisă care conțineau articole de îmbrăcăminte.

„Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori sa anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!” – mai spun reprezentanții IPJ Neamț

PUBLICITATE