Emilia Arcan, acuză secretarul județului Neamț de insulte, amenințări și șantaj


12442778_10153996097224743_654839545_nAcuze dure asupra Danielei Soroceanu, secretarului județului Neamț, au fost aduse astăzi, 25 februarie, de către președintele Consiliului Județean, Emilia Arcan. Astfel, legându-se de noua organigramă pe care consilierii județeni au votat-o astăzi (PNL votând împotrivă), Emilia Arcan a pus un accent deosebit pe rolul secretarului de județ: „Secretarul județului are atribuții foarte multe, așa îi dăm posibilitatea să și le facă cu profesionalism, așa cum le-a făcut și până acum, dar atât, atribuții de secretar de județ”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai mult de atât, a adus și acuzații grave la adresa secretarului:
„De-alungul timpului se mai foloseau expresii <…dacă te trântesc cu capul de pereți…> Au fost momente când se făceau amenințări de genul ăsta… Au fost făcute amenințări în ceea ce înseamnă <…dacă cumva îmi scoateți Direcția Juridică de sub secretarul județului, nu mai reprezint în instanță cu intervenții juridice>” – a declarat președintele C.J. Neamț, spunând că toate aceste informații le are din partea salariaților.

…Problema este următoarea: defectul a fost că am auzit. Și am întrebat: ce vreți să spuneți doamna secretar? De ce îl amenințați pe domnul Iacoban?” – a mai completat Emilia Arcan

 

PUBLICITATE