Eleganța și măiestria dansului sportiv au fost la ele acasă în acest weekend la Piatra-Neamț

Eleganța și măiestria dansului sportiv au fost la ele acasă în acest weekend la Piatra-Neamț, unde a avut loc a V-a ediție a PIATRA OPEN CHAMPIONSHIP și CUPA MOLDOVEI. Evenimentul a reunit peste 800 de sportivi din România și din mai multe țări, oferind un spectacol de excepție.

Ray’s Dance Piatra-Neamț continuă să scrie istorie în dansul sportiv din România, iar ediția din acest an a PIATRA OPEN CHAMPIONSHIP și CUPA MOLDOVEI nu a făcut excepție. Eleganța, grația și pasiunea pentru dans au fost elementele care au definit acest eveniment, transformând Piatra-Neamț într-un loc de referință pe harta dansului sportiv.

Peste 800 de sportivi din România și din numeroase colțuri ale lumii au concurat cu pasiune și măiestrie în weekendul 15-16 iunie, aducând un plus de strălucire și rafinament acestei competiții de renume.

Aflat la a V-a ediție, Piatra Open Championship a fost un prilej pentru sportivii de renume mondial să-și etaleze talentul și să aducă eleganța și rafinamentul dansului sportiv în inima Moldovei.

Această competiție, înscrisă în calendarul competițional al Federației Mondiale de Dans Sportiv, a inclus și Cupa Moldovei, o competiție de nivel Ranking FRDS.

Ray’s Dance Piatra-Neamț a demonstrat, încă o dată, capacitatea sa excepțională de a organiza evenimente de top, consolidând poziția municipiului Piatra-Neamț ca un punct de referință pe harta internațională a dansului sportiv.

Așa cum ne-au obișnuit, organizatorii au inclus și un moment deosebit în festival printr-un dans al celor de la ASPNS-Luceafărul, sub îndrumarea antrenorilor Andrei și Laura Scrab.

Evenimentul a fost onorat de prezența a peste 60 de arbitri și oficiali internaționali și români, dar și de secretarul general al Federației Române de Dans Sportiv, Paul Gabriel Cursaru și președintele Federației Române de Dans Sportiv și vicepreședinte al Federației Mondiale de Dans Sportiv, Vasile Gliga, care au adus un plus de prestanță și credibilitate competiției.

„Deja nu ne mai surprinde excelenta organizare a lui Andrei Scrab a acestei competiții, e minunat aici la Piatra-Neamț. Cred că are în jurul lui mulți parteneri, sponsori și oameni care au putut transforma această sală în două zile pentru competiții.

Avem invitați din atâtea țări și e o competiție importantă la nivel internațional care se desfășoară la Piatra-Neamț. Într-adevăr, Piatra-Neamț e pe harta dansului sportiv la nivel mondial.” – a spus Vasile Gliga

Un „gând” video a transmis și principele Nicolae al României, ambasadorul acestui eveniment.

În cadrul competiției, pe lângă sportivii de elită, au fost prezenți și arbitri de renume mondial, precum Paul Adrian Moldovan, triplu campion mondial, iar Mirona Gliga (care împreună cu partenerul său Roman Cificli sunt singurii campioni mondiali la Adulți Show Dance români) au contribuit la crearea unei atmosfere de înaltă ținută, oferind publicului un spectacol de neuitat.

Și campionii României la secțiunea Latino-Adulți, Alexandru Miculescu și Andra Păcurar, clasați pe locul 6 în clasamentul WDSF, au strălucit pe ringul de dans, alături de alți sportivi de renume mondial.

„Piatra Open Championship și Cupa Moldovei au fost și anul acesta un real succes și ne dorim să mulțumim pe această cale tuturor celor care au contribuit la organizare, sponsorilor și dansatorilor care au adus cel mai frumos spectacol la Piatra Neamț. Împreună, am creat magie pură.

Evenimentele noastre au reprezentat nu doar un prilej de competiție și demonstrație a talentului, ci și o oportunitate de a aduce comunitatea dansului împreună. Cu sprijinul vostru, am reușit să oferim dansatorilor și publicului o experiență de neuitat, plină de emoție și excelență artistică. Fiecare moment petrecut pe scenă a fost o poveste nouă, iar energia și pasiunea voastră au transformat evenimentele într-un adevărat triumf.

Vă mulțumim din inimă tuturor celor implicați, de la organizatori și voluntari, la sponsori și parteneri media, pentru susținerea și dedicarea voastră. Sunteți cei care faceți posibile aceste momente memorabile pentru comunitatea noastră dansantă. Ne bucurăm că am putut crea împreună magie pură și suntem nerăbdători să vă avem alături și în viitoarele noastre evenimente.

Cu recunoștință și apreciere vă mulțumim!” – a fost mesajul de final al organizatorilor

Evenimentul a fost un triumf incontestabil. Pentru oraș: a umplut spațiile de cazare. Pentru nemțeni: au putut participa GRATIS la un eveniment memorabil. Pentru Ray’s Dance: din nou nota 10 pentru organizare dar și pentru succesul sportivilor.

PUBLICITATE