Dumitru Bălăjel continuă dezvoltarea comunei Răucești alături de PNL Neamț și viitorul președinte CJ, George Lazăr

Comuna Răucești este pe cale de a beneficia de noi proiecte de dezvoltare sub conducerea candidatului PNL Neamț, Dumitru Bălăjel.

Planurile sale cuprind îmbunătățiri ale infrastructurii locale și inițiative culturale, cu sprijinul fondurilor europene și al Consiliului Județean Neamț care va fi condus de George Lazăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Comuna Răucești se află în extremitatea nordică a județului, la limita cu județul Suceava, pe malul drept al râului Moldova, acolo unde acesta primește apele afluentului Sărata, la nord de orașul Târgu Neamț.

Cercetarea arheologică din nord – estul judeţului Neamţ demonstrează că în aceasta zonă există urme de locuire, aproape neîntrerupte, din vremea paleoliticului superior şi până în epoca feudală. Dumitru Bălăjel este candidatul PNL Neamț pentru primăria Răucești.

Domnul Bălăjel este un primar destoinic, aflat la al doilea mandat, care a realizat proiecte importante, proiecte care se văd și care au îmbunătățit considerabil nivelul de trai al comunității din care face parte.” – este mesajul transmis de PNL Neamț

Bălăjel își propune să continue pe aceeași linie, aducând noi inițiative pentru dezvoltarea comunei Răucești, dintre care cele mai importante sunt:

1. Înființare rețea de apă în satele Oglinzi și Săvești – aducțiune de apă;
2. Construcția rețelei de gaze naturale pentru întreaga comună;
3. Realizare rețea de canalizare în întreaga comună;
4. Asfaltarea drumurilor comunale;
5. Realizarea unei noi aducțiuni de alimentare cu apă care să deservească satul Răucești și să ne ofere independența față de furnizorul actual, Apaserv;
6. Construcția prin PNRR a unui Centru Comunitar Integrat, destinat să ofere servicii de consiliere gratuite persoanelor vulnerabile, din punct de vedere medical, social și școlar.

În colaborare cu George Lazăr, viitorul președinte al Consiliului Județean Neamț, Bălăjel vizează atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea a două parcuri tematice și pentru amenajarea unui traseu turistic monahal.

„Într-un parteneriat, Consiliul Județean Neamț – George Lazăr și Primăria Răucești – Dumitru Bălăjel, cei doi își propun să se axeze pe atragerea de fonduri europene pentru dezvoltare.

În acest sens, prioritățile sunt înființarea unor parcuri tematice ,,Sat medieval” și ,,Ținutul lui Ion Creangă”, crearea unui traseu turistic monahal – circuitul mănăstirilor, amenajarea unui spațiu special pentru târguri de meșteșuguri, tradiții și gastronomie locală dar și operaționalizarea unui centru gratuit pentru consultanță fonduri UE.

Îi dorim mult succes colegului nostru și vă invităm să îl susțineți și dumneavoastră!” – mai spune PNL Neamț

PUBLICITATE