Drumul Piatra Neamț – Roman închis din cauza viscolului


UPDATE – 6:30 – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 06.30, traficul rutier a fost reluat pe  DN 15D Piatra-Neamţ – Roman(judeţul Neamţ).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi (8 ianuarie) începând cu ora 20:00, din cauza zăpezii şi a viscolului, Drumul Național – DN 15D Piatra-Neamţ – Roman va fi închis.

Măsura a fost luată după ce meteorologii au prelungit codul galben de ninsori și viscol până luni dimineață, la ora 04:00. (Vezi avertizarea meteo – AICI). Cel mai probabil, după ce ninsoarea se va opri, utilajele de deszăpezire vor interveni și se va relua traficul.

DN 15D Piatra-Neamţ – Roman (începând cu această oră, deoarece vântul spulberă zăpada pe carosabil; se estimează că se va redeschide în cursul dimineţii) – se arată în avertizarea INFOTRAFIC

Poliţiştii rutieri nu vor permite accesul şoferilor pe timpul nopţii pe DN 15 D, nici măcar celor care fac dovada că au domiciliul pe raza localităţilor de pe traseul drumului. Singurele mijloace auto care au permisiunea de a circula vor fi Ambulanţele sau Pompierii, în cazul apariţiei unor solicitări de intervenţie. Autospecialele vor fi însoţite însă pe parcursul drumul de utilaje de deszăpezire pentru a putea ajunge la destinaţie şi să se întoarcă în condiţii de siguranţă

D.M.B.
PUBLICITATE