Dragobetele, motiv de ceartă între Harbuz și tineretul liberal din Piatra Neamț


Zilele trecute, candidatul PSD la primăria Piatra Neamț, Liviu Harbuz, a postat pe pagina de Facebook două filmulețe electorale cu zone mai puțin frumoase a municipiului Piatra Neamț și cu un motto: „Împreună vom scoate Piatra Neamț din întuneric!”. (Video 1; Video 2)
În aceste videoclipuri, Harbuz era revoltat de o acțiune de Dragobete a tinerilor liberali pe care aceștia au desfășurat-o în centrul orașului, blamând montarea unui cort unde tinerii și-au desfășurat activitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Președintele tineretului liberal, Paula Geangalău, i-a răspuns tot prin intermediul paginii de Facebook: „Noi suntem acei tineri ‘vinovați’ că am sărbătorit, alături de alți tineri din oraș, Dragobetele. Am împărțit baloane, răvașe cu mesaje, am făcut fotografii la minut, am oferit o cină romantică și două bilete la Teatru. Zeci de tineri s-au bucurat alături de noi și au fost plăcut surprinși că nu am uitat de tradițiile și valorile autentic românești. Domnule candidat PSD, noi tinerii, ne mândrim cu ceea ce facem, ne mândrim cu orașul ăsta frumos și cu oamenii săi minunați. Orașul nu este nici în ceață și nici în întuneric. Poate așa îl vor unii… El este orașul părinților și bunicilor noștri și avem încredere că de noi ține să-l schimbăm în mai bine. Tot ce trebuie este să-l iubim din tot sufletul și să-l ajutăm să se dezvolte, nu să-l ponegrim și să-l murdărim zi de zi… Și pentru că tot vorbeam de răvașe cu mesaje, am unul scris de Octav Bibere: <Mediocrii sunt ușor de identificat. Ei nu admiră, nu aprobă, nu încurajează ci doar neagă, refuză și contestă>

 

Noi tinerii, ne mândrim cu ceea ce facem, ne mândrim cu orașul ăsta frumos și cu oamenii săi minunați.Orașul nu este…

Posted by Paula Cristina Geangalău on 25 Februarie 2016

PUBLICITATE