Două incendii, duminică (4 decembrie), în județul Neamț


Duminică, 04.12.2016, la ora 14.00, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un restaurant din Municipiul Piatra Neamt. La locul evenimentului s-au deplasat 3 ofițeri și 28 subofiţeri cu 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMRD tip B2 din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul ce se manifestă la podul şi acoperişul clădirii. În urma incendiului au ars acoperișul restaurantului confecţionat din lemn şi acoperit cu tablă, pe aproximativ 250 mp, nefiind afectate alte anexe sau clădiri din vecinătate. În urma incendiului nu au fost înregistrate victime omenești. Cauza probabilă a incendiului este în cus de stabilire. (vezi articol – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Duminică, 04.12.2016, la ora 16.12, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la acoperișul unei anexe din comuna Săbăoani, sat Săbăoani.

La locul intervenției s-au deplasat 12 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD tip B2 din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

În urma incendiului au ars 3 anexe pe o suprafață totala de 130 mp. Incendiul s-a  propagat la anexa  unui vecin unde a ars aproximativ 30 mp din acoperis.

Cauza probabilă a incendiului: jar căzut din mijloace de încălzire lăsate nesupravegheate.

D.M.B.
PUBLICITATE