Două accidente în Neamț. Două șoferițe au ajuns la spital

Două accidente rutiere s-au produs în Târgu-Neamț pe 30 iunie, unul pe strada Ion Creangă și altul pe strada Mărășești. În ambele cazuri, șoferii au fost răniți și transportați la spital, iar poliția continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Primul eveniment rutier a avut loc în noaptea de 29 spre 30 iunie, în jurul orei 03:00, când polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe strada Ion Creangă, din Târgu-Neamț.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 21 de ani, din aceeași localitate, conducea un autoturism, pe strada Ion Creangă, având direcția de deplasare Petricani spre Târgu-Neamț, ar fi efectuat viraj la stânga, pentru a evita un pieton ce se deplasa pe partea carosabilă, fiind acroșat de un autoturism condus de o tânără în vârstă de 18 ani, care se angajase în depășirea acestuia.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată la o unitate medicală.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.” – a transmis Poliția Neamț

Cel de-al doilea accident a avut loc ieri, 30 iunie, în jurul orei 22:00, pe strada Mărășești din Târgu-Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 69 de ani, din aceeași localitate, conducea un autoturism, pe strada Mărășești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând o bordură și intrând în coliziune cu un gard.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată la o unitate medicală.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.” – au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț

În ambele situații, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE