Doi tineri de 16 și 18 ani, din Neamț, conduceau fără permis

Polițiștii din Urecheni au oprit pe 28 iunie doi tineri de 16 și 18 ani, conducând mopede fără permis în comuna Petricani. Verificările au arătat că minorul nu deține permis, iar tânărul de 18 ani conducea un vehicul neînregistrat, amândoi fiind testați negativ pentru alcool.

„La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier, în comuna Petricani, au depistat două persoane cu vârste de 16, respectiv 18 ani, ambele din Petricani, care conduceau două mopede.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, minorul de 16 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar tânărul de 18 ani nu deține permis de conducere, vehiculul nefiind înregistrat sau înmatriculat.” – au transmis reprezentanții Poliției Neamț

Ambii conducători au fost testați alcoolscopic rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările în două dosare penale.

PUBLICITATE