Doi șoferi s-au ales și cu dosar penal după ce au fost prinși conducând cu viteză

Doi șoferi au fost prinși conducând cu viteză și fără permis în județul Neamț. Un tânăr de 21 de ani din Roman a fost depistat cu 148 km/h și permis suspendat, iar un cetățean sirian de 20 de ani a fost prins fără permis valid în Săvinești.

Ieri seară, 28 iunie, în jurul orei 20:00, polițiștii dinNeamț au depistat pe DN15, în localitatea Săvinești, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, cetățean sirian, ce se deplasa cu viteza de 96 km/h.

„În urma controlului efectuat de echipajul de politie tânărul ar fi prezentat un document tip permis de conducere eliberat de autoritățile din Siria, care nu prezenta caracteristicile și  elemente de siguranță specifice.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals și uz de fals, pentru stabilirea cu exactitate, a întregii situații de fapt.” – a transmis Poliția Neamț

Azi-noapte, în jurul orei 01.40, polițiștii au depistat un autoturism, care circula pe strada Ștefan cel Mare, din Roman, cu viteza de 148 km/h.

„Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, conducătorul auto neconformându-se.

În urma activităților desfășurate de polițiști a fost identificat  și depistat conducătorul auto, un tânăr de 21 ani, din Roman, care avea permisul de conducere reținut.  

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.” – au precizat polițiștii nemțeni

PUBLICITATE