Doi morți și 6 răniți în urma a două accidente, ieri (23 decembrie), în Piatra-Neamț și Bodești


Două persoane au decedat și alte șase au fost rănite în urma accidentelor ce au avut loc ieri, 23 decembrie, în satul Bodeștii de Jos (comuna Bodești) și în municipiul Piatra-Neamț. În ambele situații, vina aparține șoferilor care se aflau sub influența alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primul, a avut loc în jurul orei 20:00 în comuna Bodești, județul Neamț. Conform Poliției Neamț, un tânăr de 27 de ani din Bodești, circula pe direcția de mers Bodești de Jos – Centru, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un grup de persoane (o familie). În urma impactului, un copil de 4 ani a decedat. Astăzi (24 decembrie) și tatăl copilului (34 de ani) și-a pierdut viața la Spitalul din Piatra-Neamț. Celălalt copil (7 ani) și mama au fost transportați la spital în stare foarte gravă.
Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv. În continuare, cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului.

Tot pe la aceeași oră, un bărbat de 50 de ani din Piatra-Neamț, care conducea un autoturism pe strada Fermelor, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat 3 tineri care se deplasau pe marginea părții carosabile (cu vârste de 18 și 19 ani).
Imediat după accident, șoferul a fugit de la fața locului iar pe Aleea Ulmilor a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate. Într-unul din autoturisme se afla și un pasager care acuza dureri în urma impactului. Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost pozitiv.
Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, conducerea sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

D.M.B.
PUBLICITATE