Doi minori de 3 respectiv 5 ani au fost accidentati ieri, dupa ce au traversat fara sa se asigure

În ziua de 16 august a.c., orele 12.06, pe DC 19 pe raza localității Rădeni comuna Păstrăveni s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 63 ani din Tg. Neamț conducea un autoturism pe DC 19, pe raza localității Rădeni, a surprins și accidentat grav o minoră în vârstă de 5 ani care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure .
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 16 august a.c., orele 13.00, pe DN 17B, pe raza localității Pârâul Pantei, comuna Poiana Teiului s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 29 ani din comuna Grințieș conducea un autoturism pe DN 17B, a surprins și accidentat ușor grav un minor de 3 ani care fiind însoțit de către unul din părinți s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure .
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă

Comunicat al Politiei Neamt

PUBLICITATE