Depistat într-un bar din Dumbrava Roșie, după ce a tâlhărit o tânără


În seara zilei de 12.01.2017, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au intervenit, în urma unei sesizări privind deposedare unei tinere de bunuri, pe strada Liliacului din Dumbrava Roșie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, un tânăr de 18 ani, din localitate, care nu a fost găsit la domiciliu, dar a fost depistat la un bar din comună.

Asupra acestuia a fost găsită suma de 82 de lei, restul de 30 de lei fiind recuperați de la vânzătoarea barului. Tânărul a indicat locul unde a abandonat rucsacul, fiind recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate, împreună cu sumele de bani.

Azi-noapte, polițiștii au luat măsura reținerii tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, având în vedere că a sustras bunurile prin folosirea violenței, fiind, astfel, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată

Feriți-vă copilul de criminalitate!

În ziua de 12.01.2017, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Dulceşti au pus în executare mandatul emis pe numele unui tânăr de 23 de ani, din Dulcești. Acesta a fost condamnat să execute 2 ani şi 10 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere unui vehicul fără permis de conducere. În fapt, la data de 04.09.2015 tânărul a fost depistat pe DJ 157A, de un echipaj de poliţie, în timp ce conducea un tractor care nu era înmatriculat sau înregistrat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Ieri, în jurul orei 16:30, tânărul a fost identificat pe raza localităţii Corhana şi a fost reţinut de către polițiști, după care a fost transportat şi depus în Penitenciarul Bacău în vederea executării pedepsei.

Tot în ziua de 12.01.2017, în jurul orei 16.00 polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat un tânăr de 19 ani, din Dumbrava Roșie, pe care l-au reținut. Pe numele acestuia a fost emisă o sentință penală prin care s-a dispus măsura internării într-un centru de detenție pentru o perioada de 2 ani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost condus sub escortă și încarcerat în centrul de detenție pentru minori Tichilești, județul Brăila.

D.M.B.
PUBLICITATE