De vineri până azi, singurul accident soldat cu victime din județ a avut loc în Târgu Neamț

În ziua de 30.11.2015, orele 13.46, polițiștii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că la intersecţia străzilor Ion Creangă cu Mihail Sadoveanu, din Târgu Neamț a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui bărbat de 40 de ani, din
București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din Târgu Neamț conducea un autoturism pe str. Mihail Sadoveanu, având direcţia P.Neamţ-Pipirig, nu ar fi adaptat viteza la efectuarea virajului la stânga pentru a intra pe str. Ion Creangă, intrând pe contrasens în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie de 41 de ani, din Târgu Neamț. În urma impactului autoturismul condus de tânăr a acroșat un bărbat de 40 de ani, care se afla în staţia de autobuz de pe partea dreaptă, accidentându-l ușor. Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când carosabilul este umed sau acoperit cu zăpadă, iar vizibilitatea este redusă.
Acordaţi o atenţie deosebită pietonilor, întrucât, pe un carosabil alunecos, distanţa de frânare creşte considerabil.

politia neamt

Mulțumim tuturor celor care au înțeles importanţa şi necesitatea respectării regulilor de circulație!

PUBLICITATE