Dansatorii nemțeni Sabin Alexandru și Dediu Alessandra reprezintă România la Campionatul Mondial de 10 Dansuri în Slovacia

După ce dansatorii nemțeni Sabin Alexandru Marian și Dediu Alessandra Maria au reușit o performanță extraordinară la Campionatul Mondial de Dansuri Standard, terminând pe locul 6, perechea va concura în Slovacia la Campionatul Mondial de 10 Dansuri, fiind singurii reprezentanți ai României.

După Campionatul Mondial de Dansuri Latino Juniori II- desfășurat în Wuxi, China, unde s-au clasat pe poziția a 5-a în clasamentul mondial (vezi articol AICI), urmat de una dintre cele mai prestigioase competiții din lume, German Open Championship- Stuttgart, Germania, unde au urcat pe treapta a 2-a a podiumului la secțiunea 10 Dansuri, categoria Juniori II și au ocupat poziția a 5-a în finalele secțiunilor de dansuri Standard și dansuri Latino, a urmat participarea la Campionatul Mondial de Dansuri Standard Juniori II (Timișoara). (vezi articol AICI)

Sabin Alexandru Marian și Dediu Alessandra Maria, căci despre ei este vorba, au făcut o figură frumoasă și la acest din urmă Campionat Mondial.

Din 56 de perechi participante, reprezentând 32 de țări, de pe 3 continente, Alexandru și Alessandra au reușit calificarea în finală competiției și câștigarea locului 6, reușind și de această dată să facă cinste țării dar și județului Neamț și municipiului Piatra-Neamț, pe care le reprezintă.

Seria mondialelor continuă și astfel, în weekendul 28-29 septembrie, la Kosice, Slovacia, se va desfășura Campionatul Mondial de 10 Dansuri Juniori II.

Perechea Sabin Alexandru și Dediu Alessandra este singura pereche de dansatori sportivi care va reprezenta România în lupta cu cei mai buni sportivi ai lumii, la această categorie.

Cea mai grea și cea mai complexă secțiune a dansului sportiv, 10 Dansuri reprezintă încununarea talentului, complexității, rezistenței și carismei, toate acestea fiind transpuse în 10 stiluri diferite de dans: vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step, samba, rumba, cha cha, passo doble și Jive.

Le urăm baftă celor 2 sportivi nemțeni, Sabin Alexandru Marian și Dediu Alessandra Maria, și le ținem pumnii!

PUBLICITATE