Daniela Pepene – De ce le e frică politicienilor de mine?


DE CE LE E FRICĂ POLITICIENILOR DE MINE?
PRIMELE ZECE MOTIVE

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De ce le este frică candidațilorla un post de parlamentar din județul Neamț de mine –DANIELA PEPENE candidat independent la un mandat de Deputat în Parlamentul României, în condițiile în care:

– se ascund pe liste de partid, întocmite nu după criterii de competență, ci după……;

– pe liste numai pe locuri eligibilese găsesc candidați aterizați din alte zone, la ordinul Bucureștiului, (că doar unde-i ordin nu se discută) ca și Elena UDREA în 2012, care după alegeri a uitat de cei care au ales-o și astfel noi nemțenii și romașcanii am fost văduviți de un parlamentar de Neamț. ( nu că ceilalți parlamentari de Neamț ar fi făcut prea multe pentru noi în cei patru ani de mandat în palamentul României)

Nu sunt chiar o femeie fioroasă, am doar un metru și cinzeci și patru de centimetri, sunt căsătorită și am 3 copii. Până să-mi anunț candidatura eram cea mai bună prietenă a tuturor, pentru că știau că se pot baza pe mine atunci când aveau nevoie. Nu pot spune că sunt un om rău, ci dimpotrivă, o femeie onestă, corectă și sufletistă care știe ce înseamnă să îți ajuți aproapele atunci când are nevoie de tine și după.

Și atunci de ce să le fie frică?

1. Pentru că,după 27 de ani (sunt a 27-a pe buletinul de vot) nemțenii s-au săturat! Au înțeles, după două săptămâni de campanie electorală, că am șanse reale de a căștiga un mandat de deputat, ceea ce înseamnă că nemțenii și romașcanii s-au săturat de ei, politicieni corupți și reciclați care nu-i pot reprezenta, de partidele politice în general și de aceleași promisiuni făcute în ultimii 12 ani;

2. Pentru că,pot învinge sistemul! Dacă voi nemțenii și romașcanii mei mă votați și devin deputat în Parlamentul României, înseamnă că am învins sistemul. Înseamnă că eu, Daniela Pepene, CANDIDAT INDEPENDENT, am reușit să fiu mai tare decât mașinăriile de partid.

3. Pentru că, nu am stăpân!Un parlamentar ales pe listă de partid, va răspunde la comenzile STĂPÂNULUI ce l-a trimis în parlament și nu la problemele noastre, nu va face nimic pentru ca noi să trăim decent în țara noastră și să nu-și mai bată nimeni joc de noi. Ca parlamentar independent, vă promit că voi fiJANDARMUL LOR și îi voi face de rușine atunci când nu îți vor ține promisiunile făcute. ( Apropo, ați văzut vreun candidat care să își asume ceva din promisiunile făcute de partidul său, eu nu)

4. Pentru că, sunt scârbită de ei toți!Pentru că înainte de alegeri toți mi-au oferit un loc călduț și eligibil pe listă, i-ar eu am avut tupeul după cum se exprima un distins președinte de partid să-i refuz. Eu am decis candidez ca: ” INDEPENDENTĂ DE POLITICĂ ȘI DEPENDENTĂ DE NEMȚENI”, pentru că a venit vremea să-i trimitem la coșul de gunoi al istoriei pe actualii politicieni. Sunt scârbită de politicienii care nu au curajul de a-și asuma responsabilități și care din patru în patru ani vor doar încă un mandat de parlamentar, de aranjamente politice și jefuirea banului public.

5. Pentru că, nu pot fi cumpărată!Pentru că ei știu că nu mă vor putea cumpăra și că nu mă vor putea face să tac.Sunt rea de gură, recunosc. Anii grei, cu multă muncă și multă luptă cu toți cei care au vrut să mă doboare m-au călit și m-au făcut să fiu așa. Am reușit în tot ce mi-am propus să fac pănâ acum, nu au ce să îmi facă și cum să-mi bage pumnul în gură să tac.

6. Pentru că,în Parlament voi fi INDEPENDENTĂ! Ei știu că eu voi fi cu adevărat independentă în Parlament, și deci nu voi asculta de nicio comandă politică de la niciun partid. Așa cum i-am refuzat până acum, tot așa voi face și în continuare.

7. Pentru că, le voi strica toate aranjamentele și hoțiile din Parlament! Ei știu că nu mă vor putea cumpăra. Am acasă, în Piatra Neamț, tot ce îmi trebuie. Am muncit 25 de ani și am realizat multe. Și tocmai pentru că nu mă pot cumpăra, eu pot să le stric aranjamentele și hoțiile din Parlament.

8. Pentru că, ei știu, că în Parlament o să le fiu dușman dacă nu vă respectă!Eu vreau să merg în Parlament să schimb în bine viața noastră a tuturor nemțenilor și romașcanilor. Ei vor să meargă în Parlament să se îmbogățească și să-și slujească STĂPÂNUL care îi lasă și pe ei să fure un pic. De fiecare dată când vor fura, când vor minți și când nu vor face ceea ce trebuie pentru nemțeni, romașcani și pentru Neamț voi fi dușmanul lor de moarte și le voi împiedica planurile.

9. Pentru că,sunt hotărâtă să fac tot ce n-au făcut ei! Nimic nu este așa cum ar trebui la Neamț: nu avem infrastructură, deși ei promit autostrăzi….(realizabile la calandrele grecești), nu avem spitale și servicii medicale de calitate, nu avem un învățământ orientat către elev și aplicat, nu avem drumuri, nu avem dispensare, nu avem locuri de muncă, nu avem o agricultură performantă, nu avem ce le oferi celor plecați în pribegie pentru a se întoarce acasă, avem în schimb numai moluri și hipermarketuri(care se deschid de 1 decembrie – Ziua Națională a României). Cel mai grav este că nu mai avem nici o speranță astăzi.

10. Pentru că,eu vreau să devin deputat, al nemțenilor întrucât copiii noștrivreau să rămână acasă! Copiii mei cresc, vor merge la facultate nu în Neamț, pentru că nu au unde, după care vreau să revină acasă. Pentru mine acasă înseamnă aici în Piatra Neamț și nu PRIBEG ÎN LUME, SCLAV PE PLANTAȚIA EUROPEANĂ.. Da, țara aceasta trebuie schimbată. Nu vreau să ne mai plece copiii din țară pentru că aici nu au nicio șansă. Eu vreau să construiesc viitorul copiilor noștri ACASĂ la mine în Neamț.

Le e frică că sunt un om ca oricare altul care s-a săturat de hoțiile și minciunile lor. Le e frică că le voi strica jocurile în Parlament.

EI BINE, DE CE LE E FRICĂ NU SCAPĂ!

Daniela PEPENE
Candidat Independent pentru Camera Deputaților

D.M.B.
PUBLICITATE