Crimă șocantă în Italia. Un bărbat din Neamț și-a omorât soția și s-a sinucis


Crimă șocantă în Italia. O femeie de 42 de ani, mamă a cinci copii, ce lucra ca îngrijitoare pentru o familie din Italia, a fost ucisă de soțul ei de 50 de ani, șofer de camion, chiar în fața unuia dintre copii, în vârstă de 7 ani.  Incidentul a avut loc într-un sătuc (Montecerboli), unde femeia (Nina M.) locuia de câțiva ani. Soțul ei, Cornel Petru M. venise în Italia cu doar câteva luni în urmă.

Vezi și VIDEO – Sătenii din comuna Brusturi, șocați de crima din Italia

descarcareTotul s-a întâmplat sâmbătă 22 octombrie, după-amiaza, când Petru Cornel M., camionagiu de 50 de ani, (din județul Neamț – conform unor surse) s-a dus în locuința în care soția sa, Nona M., de 42 de ani, lucra ca îngrijitoare, îngrijind o bătrână de 90 de ani.  Ea voia să divorțeze, însă el nu accepta ideea. Urlete și certuri și sâmbătă după-amiază, auzite de vecini, și cu siguranță și de fiul cuplului, care după omor s-a închis într-un mutism absolut și a fost luat în grijă de psihologii de la ASL.

Nu este unicul fiul al cuplului: are patru frați, dintre care numai unul major. Trei trăiesc în Italia, doi în România. Potrivit carabinierilor micuțul se poate să fi asistat la degenerarea bruscă a cerții și la uciderea mamei. Din acel moment s-a închis în sine, în stare de șoc. Încă nu există informații certe privind lucrurile pe care le-a văzut. La fața locului au intervenit carabinierii, chemați de o femeie, o a doua îngrijitoare, care a sosit în locuință pentru a face schimb cu românca.

Descoperirea celor doi a fost făcută de o altă femeie care s-a dus să vadă cum se simte bătrâna de care românca avea grijă. O vecină a spus că i-a auzit pe cei doi certându-se dar că nu și-au închipuit niciun moment că totul s-a terminat cu o crimă urmată de sinucidere. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi fost prima dată înjunghiată în baie, dar probabil a încercat să scape, astfel că lovitura fatală a primit-o în gât, în camera de zi. După ce și-a omorât nevasta, românul s-a dus în baia locuinței și și-a pus capăt zilelor.

Investigatorii au audiat diferite persoane pentru a încerca să reconstruiască dinamica faptelor, însă se pare că este una dintre multele ucideri de femei cauzate de refuzul soțului de a accepta divorțul cerut de soție.

Femeia de 90 de ani, proprietară a locuinței, a fost imediat mutată într-un alt apartament. Nu și-a dat seama ce se întâmpla în camerele alăturate și când a aflat, cuprinsă de durere, i s-a făcut rău. – notează gazetaromaneasca.com

D.M.B.

 

PUBLICITATE