Colindătorii au găsit poarta deschisă la Jandarmeria Neamț


Joi, 22 decembrie a.c., colindătorii au trecut pragul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și au colindat jandarmii înaintea sărbătorilor de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Printre copiii prezenți la această activitate s-a numărat și Larisa Elena Timofte, fata unui jandarm nemțean care este mândru de talentul copilului său. Aceasta are 15 ani, este elevă a Colegiului Național Calistrat Hogaș din Piatra Neamț și cântă de mai bine de 3 ani în cadrul Centrului de Cultură și Arte ,,Carmen Saeculare”. În cursul acestui an a participat la concursul ,,Românii au talent” dar și la alte festivaluri și concursuri naționale.

Larisa s-a arătat încântată de o viitoare carieră în Ministerul Afacerilor Interne iar dacă va reuși poate va fi chiar colega tatălui ei.

Colindătorii le-au transmis jandarmilor gânduri de bine, sănătate, prosperitate și sărbători liniștite iar oamenii legii le-au dăruit dulciuri, fructe, bani și i-au invitat, încă de pe acum, să îi colinde și la anul.

La sfârșitul activității, maiorul Radu-Vasile Olariu, le-a mulțumit tuturor jandarmilor pentru întreaga activitate desfășurată în acest an și le-a transmis un mesaj colegial de sănătate, împliniri și sărbători fericite.

D.M.B.
PUBLICITATE