Clotilde Armand pune bazele unei filiale USR Piatra Neamț…într-o shaormerie


Clotilde Armand, vicepreședinte al Uniunii Salvați România, a venit în Județul Neamț în acest sfârșit de săptămână pentru a sprijini campania locală de strângere de semnături în vederea participării partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Clotilde Armand usr neamtCele două orașe din județul Neamț în care Clotilde Armand și-a susținut conferințele de presă au fost Roman și Piatra-Neamț. Sâmbătă, 24 septembrie, vicepreședintele USR s-a oprit la Roman unde și-a prezentat campania și programul Uniunii Salvați România iar conferința de presă a avut loc în United Restaurant&Pub, str. Principatele Unite nr. 3

Astăzi, 25 septembrie, începând cu ora 12,30, Clotilde Armand a susținut o conferință de presă într-o shaormerie (fast food) din Piatra Neamț – Terasa „CUSOS”

În cadrul conferinței, vicepreședintele USR a explicat celor 20 de persoane aflate în local că a venit la Neamț pentru a susține înființarea unei filiale locale și județene dar și pentru (așa cum precizează în turneul pe care îl întreprinde în țară) strângerea de semnături în vederea participării la alegerile parlamentare.

Clotilde Armand usr neamt„Am venit să susținem un proiect local. Nu credem că ceva se va construi la București și va fi o piramidă care va pleca de acolo. Punem la dispoziție platforma noastră națională pentru ca alte partide locale să poată să se exprime. Unde nu există partid local vom crea filiale, dar care vor fi autonome. Noi vrem să reluăm puterea confiscată de un sistem politic. Noi ca cetățeni nu trebuie doar să votăm, ci să continuăm să ne implicăm în societate”, a declarat Clotilde Armand.

Alături de Clotilde Armand a stat Iulian Bulai, cel care va contribui la dezvoltarea USR în Neamț. Iulian Bulai a candidat la alegerile locale din iunie 2016 sub sigla PACT (Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor) iar săptămâna trecută, împreună cu membri importanți ai echipei de la Tămășeni-Adjudeni-Doljești au intrat în partidul Uniunea Salvați România (USR).

D.M.B.
PUBLICITATE