Cinema City la Piatra-Neamț – investiție de 5 milioane de euro


Cinema City a deschis la Piatra Neamţ cel mai nou multiplex 3D din regiunea Moldovei,
în urma unei investiţii de aproximativ 5 milioane de euro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

cinema-city_shopping-city-piatra-neamt-1Cinema City – cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa – a inaugurat un nou multiplex al companiei, localizat în Shopping City Piatra Neamţ. Noul cinematograf pune Piatra Neamţ pe harta oraşelor europene unde se văd cele mai noi filme, imediat ce sunt lansate la nivel internaţional. Investiţia într-un astfel de proiect se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, fiind acoperită atât de Cinema City, cât şi de către dezvoltatorii centrului comercial.

„Ne-am dorit ca locuitorii din Neamţ să se bucure din plin de cele mai noi şi aşteptate filme cu ajutorul tehnologiei Cinema City, care transformă orice vizionare de film într-o experienţă de neuitat. Pentru noi este esenţial ca Piatra Neamţ să fie în rândul metropolelor europene din punctul de vedere al premierelor de film, cinema-city_shopping-city-piatra-neamt-2precum şi al celor mai noi trenduri cinematografice. În reţeaua Cinema City nu există graniţe, fiecare multiplex din lanţul nostru fiind un punct important pe harta cinema-urilor şi premierelor din Europa”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

Astfel, Cinema City a continuat şi anul acesta să aducă adevărata experienţa cinematografică mai aproape de români, noul cinematograf din Piatra Neamţ reprezentând încă o promisiune ţinută. Noua locaţie Cinema City are 6 săli complet digitalizate 2D şi 3D, şi un total de 992 de locuri. În noul multiplex, locuitorii din Neamţ se vor putea bucura acum de cele mai spectaculoase producţii cinematografice, pe care le vor putea urmări în acelaşi timp cu cinefilii din alte colţuri ale lumii, odată cu lansarea lor internaţională. Şi pentru că fiecare cinefil este important pentru Cinema City, filmele vor rula indiferent de numărul de spectatori din sală, chiar şi pentru o singură persoană.

cinema-city_shopping-city-piatra-neamt-3Printre lansările recente pe care le pot urmări nemţenii, din decembrie se numără şi super-producţii precum „Rogue One: O poveste Star Wars” (o nouă aventură epică din universul creat de George Lucas, în avanpremieră din 15 decembrie – biletele s-au pus deja în vânzare), „Lumea de dincolo: Războaie sângeroase”, „Animale fantastice şi unde le poţi găsi” (reîntoarcerea în lumea magică desprinsă din lumea imaginată de J.K. Rowling), „Doctor Strange” (cel mai nou film Marvel), comediile spumoase „Super party la birou” şi „Bad Santa: Aventura continuă” sau animaţiile „Hai să cântăm!”,„Vaiana”, „Trolii” şi „Marea bulgăreală”.

Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro.

Despre Cinema City
Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 17 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara. În total, Cinema City operează 24 de multiplexuri, cu 223 de săli şi 40,070 de locuri.
Cineworld Group este prezent în 9 ţări, deţinând 226 de multiplexuri cu 2,112 săli, dintre care 33 IMAX şi 21 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală în 1997, şi intrând în România în 2007.

D.M.B.
PUBLICITATE