Ce „marfă” au găsit polițiștii asupra unui hoț din Piatra-Neamț


În ziua de 21.12.2016, în timp ce polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti acţionau, în baza planului de măsuri cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi sezon rece, au depistat pe str. Chimiei, din Săvinești, un bărbat de 30 de ani, din Piatra Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta era bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat comisă la data de 06.10.2016, când ar fi pătruns în locuința unei femei din localitatea Săvineşti, de unde i-a sustras bunuri în valoare de 1000 lei. Acesta a fost preluat și condus la sediul Secției de Poliţie, unde, în urma controlului corporal, au fost găsite asupra acestuia un portmoneu în care se afla suma de 484 lei, mai multe bijuterii (lănţişoare, ghiuluri, inele, brăţări) de culoare galbenă, produse cosmetice şi doua ceasuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Împotriva acestuia a fost dispusă efectuarea continuării a urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 h.
Totodată, din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că Judecătoria Piatra Neamţ a emis un mandat de aducere pe numele bărbatului pentru data de 22.12.2016, fiind trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ pentru comiterea a patru infracţiuni de furt calificat cu propunere de arestare preventivă.

D.M.B.
PUBLICITATE