Cătălin Drăgușanu consideră RUȘINOS ce a făcut Tăriceanu


Se poate lăsa cu scandal în ALDE, după ce deputatul Cătălin Drăguşanu, co-preşedinte ALDE Neamţ, s-a referit la votul din Parlament în cazul fostului ministru Gabriel Oprea, afirmând că ceea ce au făcut senatorii este ruşinos. Printre senatorii care au votat „rușinos” se numără și șeful lui Drăgușanu, Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE. – notează stiripesurse.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tăriceanu se află printre cei 24 de senatori identificați de Mediafax că au votat împotriva cererii DNA de urmărire penală a fostului ministru de interne şi vicepremier Gabriel Oprea.

„Eu nu sunt judecător, nu mă pricep să fac dreptate, iar Parlamentul nu este cel care trebuie să facă diferenţa în astfel de situaţii. Eu mă dezic de astfel de gesturi. Ceea ce au făcut senatorii este ruşinos. Trebuie să ţinem cont că Gabriel Oprea a făcut ceea ce a făcut nu ca parlamentar, ci ca ministru. Deci legea răspunderii ministeriale ar fi trebuit să îi poată ridica imunitatea ministrului Oprea fără ca să mai fie nevoie să vină în Parlament”, a declarat deputatul Cătălin Drăguşanu la o conferinţă de presă.

Deputatul Cătălin Drăguşanu a mai spus că în mandatul său a votat de fiecare dată pentru ridicarea imunităţii parlamentare, indiferent de partidul din care provenea deputatul în cauză și că, de multe ori, votul pentru ridicarea imunităţii unui parlamentar are la bază relaţiile personale.

D.M.B.
sursa: stiripesurse.ro
PUBLICITATE