Au tâlhărit o femeie din Piatra-Neamț dar au fost prinși de polițiști


În ziua de 24 octombrie a.c., lucrători din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț , au fost sesizați de o femeie de 50 ani din municipiu, despre faptul că în cursul aceleași zile a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, fiind deposedată de către persoane necunoscute de o geantă în care se afla suma de 200 lei și documentele personale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor, lucrători din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat la data de 28 octombrie a.c., pe raza municipiului, doi suspecți cu vârste de 21 și 15 ani, ambii din Piatra Neamț .

Polițiștii au dispus reținerea suspectului major pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, iar la data de 29 octombrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt a luat măsura controlului judiciar pentru 60 zile împotriva acestuia.

Suspectul minor este cercetat în stare de libertate și urmează să fie expertizat pentru stabilirea discernământului. Pe parcursul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat integral și restituit părții vătămate.

D.M.B.
PUBLICITATE